Wendelyn is een professional, zij is serieus, luistert goed, is geduldig en ook erg sensitief
Op een zeer ontspannen manier hebben wij gewerkt aan mijn vragen/problemen die ik ervaarde.
Ik had in haar het vertrouwen mij vrij te voelen in wat ik wilde zeggen; alles was bespreekbaar.
Zij weet de juiste vragen te stellen waardoor ik aan het denken werd gezet en samen hebben we gekeken naar de betekenis van mijn antwoorden.
We hebben op verschillende manier mijn vragen opgepakt steeds vanuit de visie wat het beste bij mij paste.
Dat varieerde in visualisaties, gesprekken, familieopstelling, bezielingspel enz.
De inzichten die ik hierdoor heb gekregen hebben mij veel opgeleverd, ik ben onder meer beter in contact met mijn emoties en ben me bewuster van mijn eigen handelen.
Het verraste mij eigenlijk wel, hoe eenvoudig soms er een oplossing bleek.
Ik beveel haar heel graag aan bij een ieder die met zichzelf aan de slag wil.

Yvonne
In een moeizame samenwerkingsrelatie heeft Wendelyn interactiepatronen zichtbaar en bespreekbaar gemaakt. Door haar open, vertrouwenwekkende en waardevrije houding was zij in staat om dit spannende traject voor ons beiden veilig te begeleiden. Zij heeft ons inzicht, kennis en tools gegeven waardoor de samenwerking nu effectiever en plezieriger verloopt.
In een individueel vervolgtraject heeft Wendelyn eraan bijgedragen dat een oud patroon, waar ik regelmatig last van ondervond, zich steeds minder vaak voordoet. Ik ben het patroon aan het doorbreken mede door het inzicht dat Wendelyn mij gaf hoe mijn gedrag in het heden, bepaald wordt door dingen uit het verleden. Samen met Wendelyn heb ik het vraagstuk aan de hand van de Transactionele Analyse uitgediept en hebben we over oplossingen gesproken.
Ik heb beide trajecten als zeer waardevol ervaren en ben Wendelyn dankbaar voor deze positieve veranderingen die dankzij haar persoonlijkheid, kennis en ervaring zijn ingezet.
Saskia
Ik heb 7 gesprekken met Wendelyn gehad. Het invullen van een enneagramtest en het maken van mijn levensscript waren beiden onderdeel van de gesprekken.

Deze beide opdrachten hebben mij geholpen om terug te kijken op een fase in mijn leven die moeilijk was en die ik lastig kon loslaten. In de gesprekken met Wendelyn heb ik veel over mezelf geleerd. Niet alléén de terugblik op de moeilijke periode, maar ook hoe in het heden met mij gaat.

Wat voor mij vooral heel waardevol is, is dat ik heel dicht bij mezelf ben komen te staan. Dit geeft een evenwichtig gevoel en dat is mij zeer dierbaar. Wendelyn is daarbij een enorme steun geweest. Onder andere omdat zij mij steeds over dingen liet nadenken en dóór te vragen wanneer ik eigenlijk “klaar was met praten”. Dit deed zij op een professionele manier. Zij nam de leiding in het gesprek, maar deed dit absoluut zonder enige pressie, waardoor er voor mij veilige sfeer was om mijn verhaal te doen. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

Wat ik heel erg fijn vind, is dat ik door deze gesprekken voor mijzelf een nieuwere manier heb gevonden om door het leven te gaan. Een veel bewustere manier. Maar vooral een manier waarbij ik geleerd heb dat ik er wel degelijk toe doe, er mag zijn. Net zoveel als dat ik er voor anderen ben…

Ellen